Tető

2009.01.03. 17:42

Az épület külső megjelenése fontos számunkra, ezért készítettem néhány látványtervet, hogyan kell elképzelni az épület tömegarányait.

Érdekes módon a szimmetrikus szebb és olcsóbb is egyben.

A tető egyébként disze lehet az épületnek. Összességében a legolcsóbb, és a legszebb itt nem feltétlen lesz többszörös költségű. Ha valakinek az alaprajza kötött, a tetővel legolcsóbb csinosítani.

Ugyanakkor vigyázni kell a stílusra, és fölösleges vápákat kerülni érdemes. A vágott cserép lehulló fele a mai nagy méretű divatos betoncserepek esetén hulladék.

Tévhit, hogy a betoncserép azért lesz drága, mert nehezebb, és erősített lécezés szükséges. Mindenképp érdemes a 3,5cm magas lécet venni. Statikai számításaimban kb 10kg/nm a különbség. Miközben a hó minimum 80kg...

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr42554673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása